Joost Adviseert

Arbeidsdeskundig onderzoek, re-integratie begeleiding en HR-advies


Wie is Joost?

Ik ben mijn loopbaan gestart als beroepsmilitair en heb daarna jarenlange werkervaring opgedaan in diverse HR-functies.

Adviseren, begeleiden en coachen van leidinggevenden en medewerkers bij (complexe) verzuim- en re-integratievraagstukken waren altijd onderdeel van mijn werkzaamheden.

Ik werkte voor bedrijven binnen de productie- en techniek, zorg (VGZ en GGZ) en openbaar vervoer.

De opleidingen die ik heb afgerond zijn o.a. een Master of Science (strategisch HRM) en een bachelor in HRM. Verder ben ik afgestudeerd als arbeidsdeskundige en heb ik een leergang letselschade voor arbeidsdeskundigen gevolgd. Daarnaast heb ik diverse aanvullende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van NLP (practitioner coach), persoonlijk leiderschap en meditatie. Hierdoor ben ik, naast het geven van advies, goed in staat anderen te coachen en begeleiden.